A világ belefér egy dobozba, csak legyen ki megcsinálja. Nálunk példányszám és méretkorlátozás nélkül rendelheti meg az Önnek szükséges egyedi dobozt.

Alapanyagok

Az alábbi alapanyagok a legelterjedtebbek, de ezeken az alapanyagokon belül még nagyon sok fajta különböző erősségű alapanyaggal dolgozunk, melynek kiválasztásánál többféle kritériumot kell figyelembe venni (pl.: termék súlya, szállítási távolság, hűtőházi tárolás, esetleges nyomtatás, stb...).

„E” hullám:

Átlag Vastagsága: 2mm.
Javasoljuk Pizzás dobozok, süteményes dobozok illetve kisseb termékek csomagolására. Kitűnően nyomtatható. Kiválóan alkalmas ofszet dobozok készítésére.

„B” hullám:

Átlag Vastagsága: 3mm.
Egyszeri szállításra javasoljuk. Általában gyűjtődobozok készülnek ebből az alapanyagból, de alkalmas különböző stancolt termékek készítésére is. Ez a termék is jól nyomtatható és Ofszet dobozok készítésére is alkalmas.

„C” hullám:

Átlag Vastagsága: 4 mm
Ez a legáltalánosabban használt alapanyag. Ez az alapanyag is alkalmas normál dobozok készítésére és stancolt termékek készítésére is. Ofszet termékek készítését ebből az alapanyagból már nem javasoljuk.

„BE” hullám:

Átlag Vastagsága: 5 mm
Ez az alapanyag egy vékony Ötrétegű alapanyag, melynek előnye a „BC” hullámú alapanyaggal szemben, szemben, hogy kitűnően nyomtatható és kisebb helyet foglal. Ebből az alapanyagból is szinte bármilyen termék készíthető.

„BC” hullám:

Átlag Vastagsága: 7 mm
Nagy súlyú, törékeny termékek szállítására alkalmas. Raklapméretű dobozok is ebből az alapanyagból készülnek. Ofszet doboz nem készíthető belőle, de nyomtatható.

A fent leírt alapanyagoknak különböző erősségeik léteznek, melyet a csomagolandó terméknél figyelembe kell venni. Mindegyik alapanyag barna és fehér kivitelben is készűl.

Raktáron lévő dobozok

FEFCO kód Darabszám Darabár
0201 folyamatos 3000ft/db. 10db esetén. 2000ft/db 50db esetén. 1600ft/db 100db esetén.
0201 3000 54/3000, 60/2000, 64/1000

Telephely: Hidas, Dózsa György utca 13/B
Levelezési cím: 7696, Hidas Erkel F. u. 6.
Telefon: +36 72 557 520
Fax: +36 72 557 521
E-mail: